Logo DecorAIDecorAI

Účet a pravidla

Účty, synchronizace a vaše data

Možnosti přihlášení, co se synchronizuje, co se děje bez přihlášení a jak všechno smazat.

Naposledy zkontrolováno November 12, 2026

Možnosti přihlášení

Google, Apple nebo e-mail a heslo. Jsou to tři samostatné identity – přihlášení přes Google na jednom zařízení a e-mailem na jiném vytvoří dva účty a Pro se připojí jen k jednomu z nich.

Co vám účet dává

FunkceBez přihlášeníPřihlášení
3 návrhy denně zdarmaAnoAno
Všechny designové nástrojeAnoAno
HistorieJen v zařízeníSynchronizovaná s účtem
Moodboardy a ProjektyJen v zařízeníSynchronizované
Pro na jiném zařízeníNeAno, přes Obnovit nákupy
Zveřejnění v KomunitěNeAno
Přežije přeinstalaciNeAno

Vaše nahrané fotky

  • Vlastnictví fotek, které nahrajete, zůstává vám
  • Nahrané fotky se zpracují pro vytvoření návrhu a uloží se ve vašem účtu
  • Nic se nezveřejní, pokud to výslovně nezveřejníte v Komunitě
  • Jednotlivé návrhy lze kdykoli smazat

Smazání účtu

  1. 1Uložte si vše, co chcete zachovat – smazání je trvalé.
  2. 2Nejdřív zrušte každé aktivní předplatné; smazání účtu neukončí platby.
  3. 3Požádejte o smazání v nastavení aplikace nebo napište na decorai@rocketdigital.ai z adresy svého účtu.

Časté otázky k tomuto tématu

Související reference

Chcete to vyzkoušet na vlastní místnosti?

Tři AI návrhy každý den, bez účtu a bez platební karty.