Analiza i planowanie
Projekty i Historia
Jak projekty są przechowywane, porządkowane w Projekty, filtrowane i synchronizowane.
Ostatnia weryfikacja: November 12, 2026
Historia
- Każde generowanie jest zapisywane automatycznie
- Przechowuje projekt, oryginalne zdjęcie i użyte ustawienia
- Można filtrować według projektu
- Synchronizowana z kontem po zalogowaniu; po wylogowaniu zapisywana tylko na urządzeniu
- Zapisane Raporty projektu otwierają się z projektu, do którego należą
Projekty
Projekt grupuje jedną przestrzeń lub zadanie w przebiegu Analiza → Plan → Przeprojektowanie i zawiera plan, listę kontrolną, podsumowanie, status oraz wszystkie powiązane projekty graficzne. Projekty można zapisywać, wznawiać, zmieniać im nazwy, udostępniać i oznaczać jako Plan, Przeprojektowanie lub Zakończony.
Praca nad wieloma pomieszczeniami
- 1Jeden projekt na każdy pokój.
- 2Jeden styl i schemat kolorów powtórzony we wszystkich.
- 3Wspólny Moodboard, aby dokładne kolory się powtarzały.
- 4Planer podłogi uruchamiany z tym samym rodzajem podłogi w każdym pokoju.
Usunięcie jest trwałe. Wszystko, co ważne, zapisz także na urządzeniu, a nie tylko w Historii.
Częste pytania na ten temat
Powiązana dokumentacja
Chcesz wypróbować to na własnym pokoju?
Trzy projekty AI każdego dnia — bez konta i bez karty płatniczej.