Analyse og planlægning
Projekter og Historik
Hvordan designs gemmes, organiseres i projekter, filtreres og synkroniseres.
Sidst gennemgået November 12, 2026
Historik
- Hver generering gemmes automatisk
- Gemmer designet, det oprindelige foto og de anvendte indstillinger
- Kan filtreres efter projekt
- Synkroniseres med din konto, når du er logget ind; kun på enheden, når du er logget ud
- Gemte Designrapporter åbnes fra det design, de hører til
Projekter
Et Projekt samler ét rum eller én opgave i en arbejdsgang fra Analysér til Planlæg til Indret påny og rummer en plan, en tjekliste, et resumé, en status og alle tilhørende designs. Projekter kan gemmes, genoptages, omdøbes, deles og markeres som Plan, Redesign eller Gennemført.
Arbejde med flere rum
- 1Ét projekt pr. rum.
- 2Én stil og ét farveskema, der bruges igen i dem alle.
- 3Et fælles Moodboard, så de præcise farver går igen.
- 4Gulvplanlæggeren kørt med den samme gulvtype i hvert rum.
Sletning er permanent. Gem alt vigtigt på din enhed, og behold det ikke kun i Historik.
Almindelige spørgsmål om dette
Relateret reference
Klar til at prøve det på dit eget rum?
Tre AI-designs hver dag – uden konto og uden betalingskort.