Hur raderar jag en design, ett projekt eller ett inlägg i Gemenskapen?
Uppdaterad November 12, 2026
Kort svar
Designer raderas från Mina designer, projekt från projektlistan och dina egna inlägg i Gemenskapen direkt från inlägget. När du raderar en design i DecorAI tas den bort från ditt konto och från alla enheter som är inloggade på det.
- Mina designer → öppna designen → radera
- Projekt → öppna projektet → radera (designerna raderas inte om du inte tar bort dem också)
- Gemenskap → ditt inlägg → radera
Radering är permanent. Om du vill behålla en design, spara den på enheten innan du raderar den från Mina designer.
Om du vill radera hela ditt konto och alla tillhörande data, läs artikeln om att radera kontot.
Fullständig referens
Relaterade frågor
Konto och inställningarHur raderar jag mitt DecorAI-konto och alla mina data?Du kan begära att kontot raderas helt i appens inställningar, eller genom att mejla decorai@rocketdigital.ai från adressen på ditt konto. Raderingen tar bort kontot tillsammans med dina uppladdade foton, genererade designer, Projekt och Moodboards och går inte att ångra.Historik, Projekt och GemenskapVar sparas mina genererade designer?Varje design som DecorAI genererar sparas automatiskt i Mina designer i appen. Om du är inloggad lagras historiken i ditt konto och finns på alla enheter du använder: mobilen, surfplattan och webbappen på app.decoraihome.com.
Fick du inte svar på din fråga?
Mejla decorai@rocketdigital.ai med din plattform, appversion och en skärmbild av det som gick fel, så tar supporten hand om det.
Tillbaka till hjälpcentretRedo att prova på ditt eget rum?
Tre AI-designer varje dag – inget konto och inget betalkort behövs.