Hvordan sletter jeg et design, et prosjekt eller et innlegg i fellesskapet?
Oppdatert November 12, 2026
Kort svar
Design kan slettes fra Historikk, prosjekter fra prosjektlisten og dine egne innlegg i fellesskapet fra selve innlegget. Når du sletter et design i DecorAI, fjernes det fra kontoen din og fra alle enheter som er logget inn på den.
- Historikk → åpne designet → slett
- Prosjekter → åpne prosjektet → slett (dette sletter ikke designene med mindre du fjerner dem også)
- Fellesskapet → ditt innlegg → slett
Sletting er permanent. Vil du beholde et design, lagrer du det på enheten før du sletter det fra Historikk.
Vil du slette hele kontoen og alle tilhørende data, kan du lese artikkelen om å slette konto.
Fullstendig referanse
Relaterte spørsmål
Konto og innstillingerHvordan sletter jeg DecorAI-kontoen min og alle dataene mine?Du kan be om full sletting av kontoen i appens innstillinger, eller ved å sende en e-post til decorai@rocketdigital.ai fra adressen som er knyttet til kontoen. Slettingen fjerner kontoen sammen med opplastede bilder, genererte design, Prosjekter og Moodboards, og kan ikke angres.Historikk, prosjekter og fellesskapHvor lagres designene jeg har generert?Hver generering i DecorAI lagres automatisk i Historikk i appen. Er du logget inn, ligger Historikk i kontoen din og vises på alle enhetene du bruker: telefon, nettbrett og nettappen på app.decoraihome.com.
Fikk du ikke svar på spørsmålet ditt?
Send en e-post til decorai@rocketdigital.ai med plattform, appversjon og et skjermbilde av det som gikk galt, så tar brukerstøtten saken.
Tilbake til hjelpesenteretKlar til å prøve på ditt eget rom?
Tre AI-design hver dag – uten konto og uten betalingskort.